Cases > Scan & Win in de Langstraat te Geldrop!

Op dit moment (maart 2016) wordt de Langstraat geherstructureerd in Geldrop Centrum. Dit betekend overlast voor de winkeliers en klanten, de winkels zijn minder makkelijk toegangkelijk en de straat is met de auto nauwelijks bereikbaar. Centrummanager Jef van Stratum vroeg om een oplossing om winkels te compenseren en om ervoor te zorgen dat klanten dit gebied tijdens de werkzaamheden ook blijven bezoeken. Wij hebben hiervoor Scan & Win ingezet. Het scannen van bonnen waarbij we de scanzuil in de Langstraat hebben geplaatst.

Scan & Win

Scan & Win beïnvloedt bezoek en koopgedrag van consumenten Naast hoofdprijzen wordt de Scan & Win Prijzengenerator ook met “subprijzen”, zoals bijvoorbeeld waardecheques en kortingsbonnen, gevuld. Het zijn met name deze prijzen die het verschil maken. Dit zijn de prijzen waarvoor consumenten uw zaak, uw beursstand of winkelcentrum moeten bezoeken. Eenvoudig en direct resultaat voor zowel de consument als ondernemer.
 

Aantal scans & winnaars

De Scan & Win actie is onlosmakelijk verbonden met onze unieke Scan & Win Prijzengenerator. Door eenvoudig de Scan & Win kaart te scannen zie je onmiddellijk of en, zo ja, welke prijs je gewonnen hebt. De Prijzengenerator print ter plaatse een voucher met daarop informatie over de prijs en het bedrijf dat de prijs aanbiedt.
Op dit moment (de actie loopt 3 weken) kunnen we zeggen dat de actie een succes is. Per dag worden er tussen de 1500 en 2000 bonnen gescand in de Langstraat en per dag winnen er ongeveer 250 mensen een prijs. 

Alle cases bekijken

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen? Bel 073-6895367 voor een kennismaking!

Contact opnemen